Modul în care au acționat polițiștii în cazul Caracal este arhicunoscut. Deși s-a făcut mare caz pe acest subiect, unii lucrători ai MAI nu au tras deloc de învățăminte și acționează mai departe în dorul lelii.

O astfel de situație s-a petrecut în localitatea Agrieșel din comuna Târlișua, luni noaptea, când un apel la 112 anunța, în jurul orei 23.30, că un bărbat în vârstă de 70 de ani a fost găsit mort pe un drum public (n. r. – mai puțin circulat), în apropierea locuinței.

Nimic de reproșat celor de la Ambulanță, care au ajuns rapid la locul incidentului, însă potrivit surselor noastre, reprezentanții poliției au ajuns după mai bine de o oră.

Concret, imediat după ce au ajuns la fața locului, cei de la Ambulanță, constatând că este vorba de fapt despre un accident rutier, au solicitat și prezența Poliției.

Polițiștii care ar fi trebuit să se prezinte rapid la locul accidentului sunt cei de la Secția 5 de Poliție Petru Rareș, care însă, au preferat să sune, în jurul orei 23:52 înapoi la Beclean și să întrebe dacă este nevoie să întocmească un dosar penal, susțin sursele Gazeta de Bistrița. Aceleași surse spun că la ora 00.10, ofițerul de serviciu din IPJ Bistrița-Năsăud l-ar fi apelat pe cel de la Beclean și l-ar fi întrebat de ce la locul accidentului nu a ajuns niciun polițist, în condițiile în care echipajul de Ambulanță a făcut solicitări în acest sens. Polițiștii au ajuns efectiv, susțin sursele Gazeta de Bistrița, la ora 00:40.

Oficial, IPJ Bistrița-Năsăud susține însă că polițiștii au ajuns la fața locului la scurt timp după solicitarea celor de la Ambulanță.

Tot oficial, Poliția derulează acum o anchetă pentru ucidere din culpă cu fuga de la locul accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here