Comercianții din Bistrița și de pe Valea Someșului, luați la puricat de polițiști! Câți au fost sancționați

130

Câteva zeci de firme și persoane fizice au fost amendate, la finele săptămânii trecute, de polițiști care au efectuat o serie de controale în mai multe localități din județ, în cadrul unei acțiuni de combatere a comerțului ilicit și evaziunii fiscale.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au acționat, în perioada 12-14 iulie, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților ce se comit în domeniul comerțului cu bunuri, produse agroalimentare și de origine animală și subsecvent pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul evaziunii fiscale și a comerțului ilicit cu bunuri și produse, informează IPJ Bistrița-Năsăud.

În perioada menționată, au fost efectuate controale și verificări de specialitate în municipiul Bistrița, dar și pe raza comunelor  Livezile, Lunca Ilvei, Telciu, Rebra și Maieru.

Astfel, au fost verificate peste 60 de persoane juridice și fizice, iar ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 121.500 de lei, și a fost confiscat numerar în cuantum de  507,4 lei.

1 COMENTARIU

  1. Partea proasta a lucrurilor, este faptul ca in toate domeniile… doar POLITIA NATIONALA ” CE-SI MAI FACE TREABA, CA ORGANELE FINANCIAR-FISCALE , COMERCIALE , DE CALITATE SI PROTECTIA CONSUMATORILOR ( care constituie Politia Statului in aceste domenii ) … au doar ” poasaport in a-si face cumparaturile gratis ” peste tot . Daca fiecare in domeniul sau ar fi cu adevarat in slujba si folosul statului de drept, nu s-ar ajunge aici. Si pe vremea comunistilor , TOTUL SE FACE DOAR CU POLITIA … ca celelalte organe erau dor cu ” traista ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here