ANM anunta un nou cod galben, de data asta de furtuni. Astfel, in intervalul 26 august, ora 21 – 28 august, ora 9, instabilitatea atmosferica se va accentua si va cuprinde treptat toate regiunile, incepand din nord-vestul tarii. Vantul va prezenta intensificari sustinute, care vor avea trecator si aspect de vijelie, cu viteze ce vor atinge la rafala 50 – 70 km/h, iar izolat, mai ales in regiunile extracarpatice si la munte, vor depasi 80 km/h. Vor fi frecvente descarcari electrice, averse ce vor avea si caracter torential, iar izolat cantitatile de apa vor depasi 25…30 l/mp si va cadea grindina.
Luni, 27 august, valorile termice vor marca o scadere accentuata fata de zilele precedente, astfel incat temperaturile maxime vor fi usor mai scazute decat mediile multianuale ale lunii august, vremea devenind racoroasa.

1 COMENTARIU

  1. pentru ca d-na cu pricina locuieste fara forme legale pe raza altei localitati instanta a hotarat ca munca in folosul comunitatii sa fie efectuata la Primaria B-ta desii amenzile se afla in debit inca la Primaria Sieu Magherus de unde a inceput actiunea de inlocuire a amenzilor . La Sieu Magherus nu s-au primit inca sentintele pentru a putea fi scazute din evidenta fiscala a d-nei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here