CJ BN a pierdut defintiv războiul cu Uniunea Comunelor Grănicereşti! Spitalul de pe Independenţei trebuie retrocedat

405

După ce în noiembrie anul trecut, Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud a pierdut procesul în care cerea revizuirea sentinţei pronunţată în dosarul de fond, de Curtea de Apel Cluj, în favoarea Uniunii Comunelor Grănicereşti Năsăudene, privind clădirea în care funcţionează o secţie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa de pe Bulevardul Independenţei din municipiu, o lună mai târziu, în decembrie, administraţia judeţeană a pierdut şi în dosarul în care solicita instanţei Curţii de Apel Cluj anularea aceleiaşi sentinţe pronunţată în dosarul de fond.

 

În 2012, la scurt timp după ce a ajuns la conducerea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, mai precis pe data de 25 iunie 2012, Radu Moldovan a semnat o dispoziţie – nr. 143/25.06.2012 – prin care recunoştea Uniunii Comunelor Grănicereşti Năsăudene calitatea de urmaş al vechii asociaţii grănicereşti şi totodată dispunea restituirea imobilelor revendicate.


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistrita de la orice punct de difuzare a presei.

4 COMENTARII

 1. No si pentru aia nu poate functiona si in continuare spitalul in acel loc ? Ce… Comiunurea asta granicereasca ” … nu este tot a Romaniei ?

 2. Nu, domnule cititor.
  ȘI eu sunt parte din România, dar nu ar fi corect să-mi folosești garsoniera ca grădiniță. (Mă rog ).
  Dreptul de proprietatea și asta impune: respect și protecție, indiferent de titular.
  Dacă o închiriezi, ori mă convingi să te las gratuit, e altă treabă !

 3. problema grava a politrucului e ca a ajuns autoritate (obligat prin lege sa apere proprietatea , sa o garanteze proprietarului si comunistul s-a opus,a atacat si negat atacand pana in ultima treapta .Ar fi destepti daca i-ar cere daune grase .Cand se sparge buboiul sa vedeti ce averi au facut politrucii de judet .Tot au jefuit .Averile particulare de aici le au ,averi imense , iar ei sant bugetari ca si dvs ., o burghezie comunista din furt !

  dupa ce ajung autoritati ,confisca tot ce e privat al cetatenilor ,fac legi si le transfera in averea personala .Nelu mexicanu va spune ceva ? El cu ospataru’ si-a bagat coada prin interpusi la averea granicerilor .
  Din furtul proprietatii cetatenilor avem ciocoi in zona de „numa-numa .” Din banul public si licitatii cu firme abonate fac inca averi de te sperii .Larionesi ,Iugan ,Dima copiii de casa ,fratii in Domnul cu ministru padurilor au monopolizat judetul ..ne intrebam de ce avem averi mai mari ca in Statele unite peste noapte
  ?

 4. No draga ” Ioane ” … nu te supara no… n-am dat cu parul ca noi toti suntem ai Romaniei, chiar si colorati si mei putin colorati… si mai „grasi si mai slabanogi „… si… si… Asa este cum spui ca proprietatea trebuie sa fie exact a cui a fost si nu a cui a dobandit-o ” prin atribuire directa ” ( pardon, hotie sau talharie politica … cum a fost ) . Asa este . Cu scuze… ” Cititor ” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here