Circulația se închide și pe Bulevardul Decebal din Bistrița, având în vedere că lucrările încep mai repede decât era planificat.

Lucrările încep mai repede decât se anunțase inițial, pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului. Astfel, circulația urmează să fie, mai întâi restricționată, apoi o porțiune din bulevardul Decebal va fi închis.

Conform observatorbn.ro, lucrările încep mai repede pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului, a anunțat primarul Ioan Turc. De asemenea, circulația va fi restricționată din 8 august, iar din data de 16 august se va închide circulaței porțiunea de pe bulevardul Decebal cuprinsă între străzile Zimbrului și Crinilor.

Lucrările pe axa de transport Gării – Decebal – Andrei Mureșanu – Năsăudului vor începe mai repede, în urma discuțiilor cu executantul MIS Grup. Din data de 8 august, se va interveni pentru devierea rețelelor de utilități în zona viitorului pasaj subteran înspre Piața Decebal, iar circulația va fi restricționată. După 16 august, vor începe efectiv lucrările de realizare a pasajului, traficul auto urmând să fie închis pe porțiunea de pe bulevardul Decebal cuprinsă între străzile Zimbrului și Crinilor. Sensul giratoriu de la intersecția cu strada Crinilor va rămâne deschis. Pe site-ul Primăriei Bistrița va fi disponibilă planșa cu traseele auto alternative pentru perioada în care circulația în zonă va fi oprită“, a transmis primarul Ioan Turc.

Citește și: Vești bune pentru pensionarii bistrițeni: se discută despre posibila eliminare a impozitului la pensiile sub 3.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.