Circ în redacția Adevarul. Un jurnalist atacat de directorul ziarului: „Dupa ce termini perioada de preaviz, te bat de te c*&i pe tine, fu$#-ti mortii ma-tii de nenorocit!”

297

Jurnalistul Mircea Barbu susţine într-o postare pe Facebook că a fost ameninţat cu bătaia şi a fost înjurat de redactorul şef-adjunct al ziarului „Adevarul”, Călin Nicolescu. Ziaristul a chemat poliţia în redacţie. Barbu este în perioada de preaviz, după ce a acuzat conducerea ziarului de cenzură, pentru că i s-a cerut să elimine două întrebări din interviul cu Roger Stone.

„Dupa ce termini perioada de preaviz, te bat de te c*&i pe tine, fu$#-ti mortii ma-tii de nenorocit!” – Calin Nicolescu, redactorul adjunct al ziarului „quality” Adevarul catre mine, in urlete si de fata cu zeci de colegi care ascultau stupefiati. Am chemat politia. Multumesc celor doi OAMENi care au avut curajul sa depuna marturie. #presacapturata. PS După ce a terminat de scris raportul, agentul-șef mi-a spus că își dă seama prin ce trec (i-am explicat în ce context se întâmplă lucrurile): „Niciodată nu mi-au sunat telefonul și stația ca acum de la șefi”. A strâns din umeri și a plecat. Eu sunt, în continuare, la redacție”, scrie Mircea Barbu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit jurnalistului, ameninţările au pornit după ce Nicolescu a venit în biroul său şi i-a cerut, „ca şicană”, să meargă să facă un reportaj despre caniculă.

Contactat de HotNews, redactorul sef-adjunct a recunoscut ca s-a enervat, insa a negat ca l-ar fi injurat in vreun moment. Mai mult, Nicolescu sustine ca jurnalistul Mircea Barbu „isi permite sa improaste cu noroi redactia, folosind jumatati de adevar” din interviul cu Roger Stone.

1 COMENTARIU

  1. Poi mai „nene”… trebuie sa intelegi ca nu dumneata esti „seful ” acolo si ca de aia Dumnezeu, a numit cate un reprezentant al „Cezarului ” … la care trebuie ” sa-i dam ce-i al lui „…
    Cand o sa fi dumneata „sef”… si dumneata o sa le ceri subordonatilor, sa se incadreze in anumite „limite ” … anumite „canoane ” … pe care daca nu le respecti, risti sa o „patzesti ” , ca nimeni pe lumea asta nu poate face ce-i taie lui prin „bila”… !
    Este „libera” presa ( mass-media ) in general, dar nu oricum si pentru a mentine o calitate anume in ceea este „condus ” ni se pare si normal ca „seful ” sa-si impuna stilul, metodele, standardele pe care si lui i se cer de … ” Calul… pe calul… pe calul… calare ” ( stiti Dvs … a lui Ex Paunescu… Dumnezeu sa-l ierte … si sa-l odihneasca acolo unde a fost „mutat ” ) .
    Pe dumneavoastra stimate domn jurnalist, daca nu va conformati … o sa va „mute … afara „… si va place si ba, pentru ca redactia nu-i a Dvs sa puteti face ce si cum doriti… Mi se pare normal ca orice „sef” sa-si impuna regulile care si lui i se impun de „Calul … calare ” … ca de aia a fost „uns sef” acolo …!
    Nu va place sa fiti „subordonat”… nu va opreste nimeni sa va faceti Dvs o revista, ziar… sau alta publicatie particulara si sa scrieti ce si cum vreti acolo…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here