Unul dintre ciobanii care s-au bătut vineri în comuna Matei din județul Bistrița-Năsăud, a fost reținut de procurori, după ce a fost externat din spital, starea sa nefiind una care să necesite zile de spitalizare. Bărbatul a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru tentativă de omor, după ce l-a înjunghiat pe celălalt cioban cu un briceag. Magistrații de la Tribunalul Bistrița-Năsăud a admis propunerea procurorilor.

Un cioban din comuna Matei a ajuns după gratii, din cauză că, vineri, l-a înjunghiat pe un altul, după ce între ei a izbucnit un conflict spontan.

După ce la locul faptei au ajuns polițiștii și echipajele medicale, cei doi bărbați au fost transportați la spital pentru îngirjiri medicale de specialitate. Cel înjunghiat a fost în stare gravă, astfel că a fost necesar să fie supus unei intervenții chirurgicale. Acum starea sa este stabilă

La UPU Bistrița au ajuns ieri după-amiază (6 decembrie 2019) doi bărbați, ambii în vârstă de 42 de ani, unul din localitatea Fântânele, iar celălalt din localitatea Moruț, comuna Matei, victime ale unei heteroagresiuni. Primul a suferit un traumatism craniocerebral minor și un hematom în zona capului, primind îngrijiri de specialitate și ulterior fiind externat. Al doilea a suferit un șoc hemoragic, prezentând o plagă înjunghiată penetrantă în zona abdominală, traumatism craniofacial și o plagă tăiată la nivelul feței. A fost supus unei intervenții chirurgicale și în prezent este în stare stabilă„, a declarat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Bistrița.

Ciobanul cuțitar a fost reținut vineri spre sâmbătă noaptea, iar astăzi a fost dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, care a fost admisă de Tribunalul Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here