Tânărul din Bistrița-Năsăud, care a murit aseară în accidentul de pe strada Horea din Cluj-Napoca urma să împlinească 22 de ani în luna aprilie. Filip Barani a absolvit Liceul Tehnologic Bistrița și era proaspăt absolvent al Universității Tehnice din Cluj. Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat, iar după mai bine de o oră de resuscitări, a fost declarat decesul.

Amintim că, duminică seara a avut loc un accident pe strada Horea din Cluj-Napoca. Un autoturism condus de un tânăr din Republica Moldova a intrat, în plin, în mașina unor bistrițeni care circulau regulamentar pe contrasens.

Șoferul vinovat și pasagerul din dreapta au fugit de la locul accidentului. Tânărul din Bistrița-Năsăud a fost găsit inconștient de salvatori, acesta fiind încarcerat după impact. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarându-i decesul. Mama sa a fost de asemenea prinsă între fiarele autoturismului, în urma impactului violent. Tatăl ieșise din mașină, dar ar fi făcut infarct la fața locului, din cauza șocului.

Citește mai multe despre acest subiect AICI.

https://youtu.be/nExTMEuVHBY

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here