Cincizeci de umbre descătuşate/Fifty Shades, în curând la Cinema Dacia! Vezi de când poţi procura bilete

345

Cinematograful Dacia a deschis vânzările pentru unul dintre cele mai așteptate titluri ale acestui an: Cincizeci de umbre descătușate Jamie Dornan și Dakota Johnson se reîntorc în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele în CINCIZECI DE UMBRE DESCĂTUȘATE, cel de-al treilea capitol al seriei bazate pe fenomenul best-seller „Fifty Shades”.

 

Noul capitol continuă poveștile din blockbus-terele din 2015 și 2017, care au cumulat la încasări globale aproape 950 de milioane de dolari, și se va lansa la cinema în februarie 2018.

 

 

Începutul filmului prezintă nunta lui Christian şi Anastasia şi fericirea fără margini a celor doi care simt că viaţa lor abia începe şi că nimeni şi nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiţionată. Însă, îndată ce cei doi se întorc din luna de miere şi dau piept cu realitatea vieţii de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriaşe pentru a menţine iubirea vie şi puternică în căsnicie. Lui Christian îi este imposibil să renunţe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naşte o serie de conflicte între cei doi. Însă relaţia celor doi este greu pusă la încercare, şi în special sentimentele unuia pentru celălalt, când ceea ce ar trebui să fie cel mai frumos lucru pe care l-ar putea experimenta este, de fapt, cel mai respingător şi mai de temut pentru Christian, întrucât simte că lucrurile parcă îi scapă de sub control. În această parte a poveştii reapare şi Jack Hyde (Eric Johnson), însetat după răzbunare, căutând să îl rănească pe Christian prin orice mijloc posibil, atentând chiar la viaţa Annei şi a surorii lui Christian, Mia. O vom putea revedea şi pe Elena Lincoln, interpretată de nimeni alta decât Kim Basinger, în ultima sa încercare de a-l seduce pe Christian în cel mai vulnerabil moment al său, când acesta are îndoieli cu privire la sentimentele faţă de soţia sa. Noi intrigi, răsturnări de situaţie, un thriller care promite că vă va ţine cu sufletul la gură.

 

Fifty Shades Freed: Cincizeci de umbre descătușate – va rula în Centrul Cultural Dacia – avanpremiere in 6 si 8 februarie ora 21.00 – a început vânzarea biletelor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here