Șapte noi magistrați au ajuns la parchetele și instanțele din județul Bistrița-Năsăud, după ce președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele de numire în funcţia de judecător sau procuror a candidaţilor care au promovat examenul de capacitate organizat în perioada 28 martie – 8 iulie 2019. 

La parchetele și instanțele din județul Bistrița-Năsăud au fost numiți șapte noi magistrați: doi procurori și cinci judecători. 

Patru din cei cinci judecători au ajuns la Judecătoria Năsăud, instanță care funcționează de aproape un an de zile cu doar doi judecători și are arondate două orașe și 20 de comune.

Aceștia sunt: Livia Golban, Adina-Mihaela Onigaș, Bogdan Miron și Laura-Luiza Șut.

Cel de-al cincilea judecător a fost numit la Judecătoria Beclean, instanță  care a funcționat până acum cu trei magistrați. Este vorba de Laura-Luiza Șut.

Doi noi procurori au ajuns la tot atâtea parchete din Bistrița-Năsăud. Astfel, Cezar-Sebastian Maxim a fost numit procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, iar Ioana-Ramona Sabou-Trifoi a fost numită procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here