Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, au fost reţinuţi 24 de ore pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, iar un al cincilea este cercetat sub control judiciar, după ce ar fi vândut droguri mai multor tineri din judeţul Mehedinţi. În urma a 10 percheziţii făcute în judeţ, poliţiştii şi procurorii DIICOT au găsit diverse cantităţi de cocaină şi canabis, dar şi sume de bani.

”Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Mehedinţi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Mehedinţi, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de risc şi mare risc. Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2022, cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, ar fi vândut droguri de risc şi mare risc mai multor tineri, din judeţul Mehedinţi”, se arată într-un comunicat de presă, de joi, al IPJ Mehedinţi.

Au fost puse în executare 10 mandate de percheziţie domiciliară, fiind descoperite şi ridicate aproximativ 70 de grame de cocaină, diverse cantităţi de cannabis, 7 telefoane mobile, 17.325 de euro, 5.900 de lei şi 510 lire sterline.

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 44 de ani, au fost reţinuţi, iar faţă un bărbat, de 44 de ani, a fost luată măsura controlului judiciar.

Cei patru bărbaţi reţinuţi urmează să fie prezentaţi, joi, Tribunalului Mehedinţi, cu propunere de luare a măsurii de arestare preventivă.

Cercetările continuă, pentru trafic de droguri de risc şi mare risc.

Citește și: La finele acestei săptămâni va avea loc Toamna Bistrițeană! Ce artiști vor evolua pe scena din Heidenfeld

Sursa: g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.