Cererea PNL Bistrița-Năsăud care viza anulare a alegerilor în Circumscripția Electorală nr. 1 Bistrița, județul Bistrița-Năsăud, a fost respinsă ca neîntemeiată de Biroul Electoral Central (BEC). În schimb, pentru cererea de renumărare a voturilor, BEC nu a spus nici nu, dar nici da, și a pasat castana fierbinte în mâna Biroului Electoral Județean (BEJ) Bistrița-Năsăud, care mai zilele trecute a renumărarea voturilor pentru funcția de primar a municipiului Bistrița.

„Respinge, ca neîntemeiată, cererea de anulare a alegerilor în Circumscripția Electorală nr. 1 Bistrita, județul Bistrița-Năsăud, formulată de Partidul Național Liberal — Filiala Bistrița-Năsăud, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 2804C/BEC2024/11.06.2024.

Cererea Partidului Național Liberal — Filiala Bistrița-Năsăud, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 2804C/BEC2024/11.06.2024, referitoare la renumărarea voturilor pentru funcția de primar al municipiului Bistrița, va fi soluționată de către Biroul Electoral de Circumscripție Județeană nr. 6 Bistrița-Năsăud”, este decizia Biroului Electoral Central.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.