Centrul Militar Județean Bistrița-Năsăud prin Biroul informare-recrutare, organizează recrutarea candidaților pentru o serie suplimentară de posturi de soldat/gradat profesionist.

Posturile de soldat/gradat profesionist – Seria suplimentară 2022:

1695 locuri în toată ţara.

Dintre acestea, 774 de posturi sunt prevăzute a fi încadrate prin repartizarea candidaților selecționați și declarați „Nerepartizat” în seria anterioară.

Criterii de recrutare:

– vârsta între 18 ani împliniţi, la data începerii programului de instruire, şi cel mult 45 de ani împliniţi, la data finalizării programului de instruire;

– absolvent cel puţin ai primilor doi ani de studiu din învăţământul secundar superior, în condiţiile prevăzute de Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare (10 clase);

– permis de conducere auto valabil, categoriile B şi C, – doar pentru arma „auto” şi/sau pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto din arma „geniu”.

 Pentru candidaţii cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, înscrierea se poate face :

  • personal, la sediul Biroului Informare Recrutare;
  • de la distanţă, online, prin completarea FIȘEI DE CONTACT și DECLARAȚIEI ACORD PRELUCRARE DATE PERSONALE pe care le puteţi gasi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/cmjbn si transmiterea acestora la următoarea adresă de email: recrutarecmjbn@gmail.com.

Termen final de înscriere: 24 octombrie 2022.

Candidații înscriși vor fi planificați pentru evaluarea psihologică, evaluarea capacităţii motrice şi interviul de evaluare finală la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Câmpulung Moldovenesc în perioada 26 septembrie11 noiembrie 2022:

– probe psihologice:test de aptitudini, de personalitate și situațional;

– probele fizice: traseu utilitar-aplicativ cu baremul maxim 1 min. și 45 sec.; alergare pe distanța de 2000 m cu baremul maxim de 9 min. și 45 sec.;

Candidații declarați ”Admis” la selecția aptitudinală generală vor efectua examinarea medicală la Spitalul Militar de Urgenţă „Doctor Constantin Papilian” în perioada 03 octombrie15 noiembrie 2022.

Ultima etapă a procesului de recrutare constă în completarea-finalizarea dosarului de candidat şi semnarea cererii de înscriere, până la data de 25 noiembrie 2022.

 Repartizarea pe unități militare, arme/servicii și specialități militare va avea loc în perioada 07-08 decembrie 2022.

Toţi candidaţii admişi vor fi introduşi într-o bază de date unică, inclusiv punctajele individuale, calculate în momentul întocmirii dosarului de candidat, şi vor participa la repartizarea computerizată pe funcţiile scoase la concurs.

ATENȚIE! Concursul este pe post, nu pe total locuri. Fiecare candidat va intra în competiţie, pentru locul ales, cu ceilalţi candidaţi care au ales acelaşi post. Va ocupa locul acel candidat care va avea cel mai mare punctaj.

 Prezentarea candidaților fără stagiu militar, în centrele de instrucție se va face în data de 9 ianuarie 2023 , iar a celor cu stagiu militar, în data de 6 februarie 2023.

Pentru mai multe informații,consiliere de specialitate şi ÎNSCRIERE adresați-vă biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud situat în municipiul Bistrița, B-dul Republicii nr.3-5, tel. fix: 0263212453, 0263211271, mobil: 0744699021, de luni până vineri, între orele 08:30 – 16:30 (marți 10:30-18:30).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.