Celebru manelist, reţinut pentru înşelăciune! Ar fi încercat să vândă un obiect despre care susţinea că e din aur

404

Leo de la Strehaia a fost reţinut pentru 24 de ore, luni seara, în urma audierilor într-un dosar dosar de înşelăciune, acesta fiind acuzat că ar fi vândut o statuetă presupusă a fi din aur unui român stabilit în SUA. Şi fiul manelistului este căutat, transmite Mediafax.

 

Leo de la Strehaia a fost escortat, luni, de poliţiştii din Arad, unde a fost prins, la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, iar după audieri s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

În acelaşi dosar este căutat şi fiul cântăreţului de manele, care este acuzat că ar fi fost complice la comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Manelistul este acuzat că ar fi indus în eroare un român stabilit în SUA, căruia i-a oferit spre vânzare, cu 7.500 de euro, o statuie presupusă a fi din aur.

Poliţiştii din Mehedinţi au făcut, luni, opt percheziţii în judeţele Mehedinţi şi Dolj şi în Bucureşti, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi înşelăciune, zece persoane fiind conduse la sediul Poliţiei pentru audieri.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani şi bijuterii din locuinţele mai multor persoane prin metoda ”împrietenirii”.

Prejudiciul total cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

 

sursa foto: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here