Traficanții găsesc soluții din ce în ce mai ingenioase de a introduce țigări de contrabandă în România. Polițiștii din Bistrița-Năsăud au confiscat pe raza localității Mureșenii Bârgăului peste 7 mii de pachete de țigarete, care erau transportate de către două persoane din judeșul Maramureș. Traficanții au fost reținuți pentru 30 de zile.

„La data de 12 ianuarie 2016, femeia, în vârstă de 58 de ani, şi bărbatul, de 47 de ani, ambii din judeţul Maramureş, reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.
Propunerea a fost însuşită iar judecătorul de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Bistriţa, a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, informează IPJ BN.

Vă reamintim faptul că la data de 12 ianuarie 2016, pe DN 17, în localitatea Mureşenii Bârgăului, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară, care circula în direcţia Vatra Dornei-Bistriţa, în care se aflau cei doi maramureşeni. În urma controlului, poliţiştii au descoperit în interiorul autovehiculului 7514 pachete de ţigări, fără documente legale, acestea fiind ridicate în vederea confiscării.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.