Tinerii care marți noaptea au jefuit un adolescent din Zagra în fața unui magazin din Bistrița, au fost arestați preventiv: unul a ajuns după gratii, celălalt în arest la domiciliu. Ambii sunt acuzați de tâlhărie calificată.

O tânără de 19 ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din Bistrița, l-au tâlhărit, marți noaptea, pe un adolescent în vârstă de 17 ani din comuna Zagra, în timp ce acesta se afla în fața unui magazin din municipiu. Concret, cei doi l-au amenințat și agresat pe adolescent și i-au furat banii ce îi avea asupra sa. 

După ce au fost sesizați, polițiștii i-au depistat rapid pe cei doi hoți și le-au întocmit dosar penal pentru tâlhărie calificată. După ce au fost audiați, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, iar miercuri au fost duși în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. 

Astfel, tânărul de 21 de ani își va petrece următoarele 30 de zile  după gratii, în timp ce partenera sa de infracțiuni este plasată în arest la domiciliu.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru 24 ore a celor doi tineri bănuiți de comiterea tâlhăriei. Ulterior, au fost prezentați instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru tânărul de 21 de ani și arestul la domiciliu pentru 30 de zile față de tânără„, a transmis Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

În continuare, cercetările sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată de către polițiștii Biroului Investigații Criminale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here