Cei afectați de inundații au nevoie de ajutor! Autoritățile bistrițene au înființat un centru de colectare

181

La inițiativa Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud în colaborare cu Direcția pentru Sport și Tineret Bistrița-Năsăud și cu sprijinul Asociației Impact Bistrița, au înființat un centru de colectare de bunuri, pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate din județele afectate de inundații din România.

 

Centrul funcționează în incinta Sălii Polivalente, la sediul Asociației Impact Bistrița, etaj 1, camera 9 (fostul spațiu al Universității Spiru Haret), între orele 14:00 – 17:00, până marți, 17 iulie.

”Cetățenii sunt rugați să doneze alimente neperisabile, cu termen de valabilitate bun (conserve, apă, făină, ulei, zahăr, mălai, orez ) sau bunuri de imediată necesitate – pături, saltele, (în stare bună și curate)” anunță Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Potrivit unei informări a MAI, la nivel național, în urma fenomenelor hidrometeorologice înregistrate luni s-au semnalat efecte negative în Bucureşti şi în 41 de localităţi din 20 de judeţe, fiind inundate 27 de case, 72 de curţi, 85 de subsoluri, 12 străzi şi 117 fântâni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here