Bistritencele au facut furori la nivel national. Frumoasele surori Salanta au topit zapezile din Romania, insa ele nu sunt singurele persoane cu sex-appeal din judetul Bistrita-Nasaud. Gazeta de Bistrita va prezinta de DRAGOBETE un top al celor mai „like”-uite poze de pe Facebook sperand ca intr-un final sa hotarati care este cea mai sexy fata din Bistrita-Nasaud. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, daramite lui Dragobete…Dragobetele in acest an nu pupa fetele, ci voteaza fetele:)

Giorgiana Creta este o tanara scorpioana care iti poate cu usurinta frange inima. Ea urmeaza cursurile liceului de muzica Tudor Jarda din Bistrita. Cea mai likeuita poza a Giorgianei este cea de mai jos, cu 557 de likeuri. Profilul de Facebook a Georgianei poate fi accesat aici.

giorgiana creta

Saltan Jenifer are doar 17, dar rupe gura targului. Ea strange si 670 de likeuri la o poza, iar tanara are niste forme demne de invidiat. Pe 24 iunie aceasta implineste 18 ani, iar de atunci poate  face orice. Pozeaza drept model, iar profilul ei poate fi accesat pe Facebook.

saltan jennifer

Bianca Alexandra Habor este un seducator fotomodel din Bistrita. Ea strange aproape 1.500 de likeuri la o poza. „N-am niciun plan , ma bazez pe instinct” este unul dintre dictoanele pe care aparent se bazeaza Bianca, iar orice doritor ar putea sa ii starneasca instincturile pozitive. De obicei o puteti urmari pe Bianca la prezentarile de moda de la un hotelul de cinci stele din Bistrita, unde defileaza in tinute provocatoare. Ea este consilier national al tinerilor si urmeaza cursurile Colegiului National Andrei Muresanu.

alexandra habor bianca

Amalia Lorena arata ca o vedete dintr-un film de la Hollywood. Strange aproape 500 de likeuri la o poza, dar ar merita mult mai mult. Ea este momentan intr-o relatie. Urmeaza orele Colegiului National Andrei Muresanu.

amalia lorena

Andreea Berbecar este o alta frumusete originara din Bistrita. Pozeaza senzual, se uita direct in obiectiv si te face sa te topesti cand te uiti la pozele ei de profil. Te poate seduce doar cu o poza, dar daca o vezi fata in fata….Andreea este in zodia Berbec. Ea este majoreta in cadrul clubului Cheers Bistrita. Formatia ei s-a calificat in etapa urmatoare din Romania danseaza si va putea fi urmarita la televizor pe Antena 1. Andreea a reusit sa stranga peste 800 de likeuri la poza ei de profil.

andreea berbecar

O alta majoreta care v-ar putea fura mintile este Karina Bozga. Ea este pasionata de mai multe sporturi, practicand si kangoo jumps. Karina face sfoara cu usurinta si pe orizontala si pe verticala, iar daca nu esti atent cu ea, te poate lega pentru tot restul vietii. Karina a strans aproape 900 de likeuri la una dintre pozele sale.

karina bozga
Oana Greff este o adevarata frumusete a naturii. Bistriteanca te poate seduce cu rochiile ei fascinante, te poate invata balet sau iti poate arata cat de frumoasa este viata prin doar un singur zambet.  Conform profilului Oanei de Facebook ea este dansator la Centrul Judetean pentru Cultura si in trecut a studiat la Colegiul National Liviu Rebreanu.

oana greff

Oana Maria este o alta fiinta feminina care te-ar putea da pe spate cu tactica privirii. Ea este originara din Magura Ilvei, insa iti ajunge sa o privesti o data in costum de baie ca sa nu mai ii dai importanta unei localitati sau unui nume. Frumoasa scorpioana te va atrage cu siguranta intr-o capcana precum intr-un visul din care nu iti vei dori sa evadezi niciodata.

oana maria

Andra Roxane este o alta bistriteanca cu o frumusete mistica. Ea este eleva la Coelgiul Tehnic INFOEL. Andra este o fana a lui Raku.

andra roxana

Alma Bezerita este o alta bistriteanca care ti-ar putea fura inima. Blonda ar studia in Marea Britanie, insa orasul ei natal este Bistrita. Ea strange aproape 1.000 de likeuri la o poza, iar stilul ei dulce si inocent s-ar putea sa va puna pe ganduri….

alma bezerita

[polldaddy poll=7825084]

Sursa fotografii: Facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here