O polițistă româncă dovedește că performanța este un mod de viață. Peste 300 de medalii la competiții de Judo nu au fost suficiente: a ajuns pe podium și la tras cu arma.

Colegii de la Poliția de Frontieră se mândresc cu ea, așa că i-au postat povestea pentru ca întreaga țară să afle.

Cătălina Margea – polițista de frontieră de la Poliţia de Frontieră, Oradea, Sectorul Poliției de Frontieră Nădlac – campioana cu aproape 300 de medalii obținute la mai multe discipline sportive, cele mai numeroase fiind la judo Cătălina a câștigat numeroase medalii la nivel național și internațional în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și este multiplă campioană la mai multe discipline sportive. Anul acesta a obținut titlul de campioană la Campionatul de Judo, iar acum câteva zile s-a clasat pe locul III la Campionatul de TIR al #MAI.

În anul 2021, colega noastră s-a clasat pe locul I la Campionatul de Tir la etapa finală, pistol calibru 7,65, fiind considerată una dintre cele mai bune trăgatoare cu arma din dotare. Practică judo de 27 de ani, deține centura neagră la judo și are un palmares de aproape 300 de medalii obținute la mai multe discipline sportive, cele mai numeroase fiind de la judo. Cătălina este cea mai medaliată polițistă din România, fiind considerată de adversare și „una dintre cele mai periculoase polițiste” . În afara competițiilor organizate de Ministerul Afacerilor Interne, Romania, Cătălina a mai câștigat numeroase medalii și la alte ramuri sportive: UNIFIGHT, K1, KARATE, KEMPO, SAMBO, JU-JIUTSU,CROS și ȘAH.

Absolventă a Școlii de Pregătire a Polițiștilor de Frontieră “Avram Iancu”, Oradea, a urmat și cursurile Școlii Naționale de Antrenori, specializare Judo și ale Facultății de Educație Fizică și Sport, la Universitatea Aurel Vlaicu-Arad. Felicitări, Cătălina și mult succes în continuare!” a scris Poliția de Frontieră pe pagina sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here