Merele și struții din diferite zone ale Bistriței vor ajunge în alte locații, a decis primarul municipiului, Ioan Turc.

Merele și struții din Bistrița au primit, azi, mai multă atenție decât în toate mandatele celor care le-au amplasat cândva. Mai întâi, merele vor merge la „recondiționare” și apoi vor fi montate în locuri din care să nu obtureze în vreun fel vizibilitatea participanților la trafic. Cât despre struți, vor primi o destinație mult mai potrivită, fiind direcționați către grădinițele din municipiu, unde copiii ieșiți în curte să se joace le-ar putea aprecia mai bine estetica”, a anunțat Ioan Turc.

De asemenea, în perioada următoare, angajații Primăriei Bistrița vor face un inventar al mașinilor abandonate.

”În ce privește mașinile abandonate, am cerut directorului Direcției de Servicii Publice din cadrul Primăriei, Ioan Crețiu, să efectueze un inventar al acestora, pentru a se elibera zone diverse ale orașului de relicve auto”, a mai spus primarul.

Totodată, angajații Primăriei Bistrița continuă operațiunea de identificare și înlocuire a becurilor arse, fiind solicitată să intervină firma care, conform contractului, asigură mentenanța iluminatului public din Bistrița.

1 COMENTARIU

  1. Asta era ,prioritatea nr 1 al noului primar?????????? Să spele mere? Nu va supărați eu sunt apolitic .nu tin cu nici unul dar chiar asa.? Ma gandesc eu ca daca eram eu ….as fi facut ceva util pentru oameni .ca doar oamenii m-au votat nu???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here