Vine vine primăvara și o dată cu ea vin și grijile legate de odihnă. Asta pentru că pe măsură ce temperaturile la exterior cresc, veți simți automat nevoia de a nu mai folosi lenjerii de pat dintre cele mai groase și pufoase. Tipul de lenjerie de pat dictează confortul din dormitor. Ce este recomandat pentru sezonul cald? Descoperim la Finette, magazin online dedicat acestei nișe o varietate de lenjerii de pat, care să corespundă cu preferințele tuturor, dar mai ales să fie ce trebuie din punct de vedere al calității. 

Cum trebuie să arate o lenjerie de pat numai bună pentru primăvară?

Avem preferințe diverse, dar cert este că teren comun regăsim cu toții în nevoia de a ne înveli cu lenjerii de pat 2 persoane sau pentru o persoană – în funcție de tipul de pat – care să nu creeze un disconfort termic. Adică să nu fie nici prea groasă, nici prea subțire. 

În mod ideal lenjeria din bumbac este preferată de toată lumea. Este acel tip de material ce oferă destul de multă căldură iarna, precum și un echilibru termic vara. Cu o astfel de lenjerie nu veți simți că vă este prea cald sau prea rece. În plus, chiar și cei cu piele sensibilă sau alergii se pot bucura de confort optim când utilizează o astfel de lenjerie. 

Cât despre calitatea acesteia există câteva aspecte pe care nu toată lumea le știe și anume contează nu grosimea materialului, cât densitatea firelor. Acest lucru este exprimat în grame per metru pătrat și pe eticheta produsului veți găsi de fiecare dată această mențiune. Cu cât valoarea aceasta este mai mare, cu atât mai bine. Lenjeria în cauză va rezista mai bine la spălări repetate și utilizări repetate. 

Mitul lenjeriilor albe sau imprimate 

Când țesătura din care a fost realizată o lenjerie nu este una de calitate nu vă puteți aștepta nici la confort la utilizare, dar nici la rezistență în timp. De aici și miturile legate de lenjeriile albe sau cele imprimate. Decolorarea intervine când nu sunt respectate condițiile de spălare, spălați agresiv și necorespunzător sau când culorile nu au fost bine fixate în țesătură, din cauza unei calități precare la capitolul producție. 

Evitați astfel de situații achiziționând lenjerii de pat de calitate de fiecare dată. 

Oferte de la Finette

Preferați de fiecare dată să vă faceți achizițiile de produse din magazinele specializate, de nișă. Astfel veți avea garanția calității. În ceea ce privește lenjeriile de pat veți găsi la finette.ro varietate copleșitoare am putea spune. Există variante calitative pentru cei în căutare de lenjerii de pat pentru o persoană sau două sau chiar pentru patul copilului. De la cele cu imprimeu la cele simple, produse în țară cum sunt cele de Pucioasa sau cele de renume turcesc, finette.ro vă aduce la îndemână posibilitatea de a comanda rapid setul de lenjerie dorit. 

Și pentru că unui pat complet și bine dotat îi stă bine cu țesături asortate, puteți achiziționa de la aceeași sursă și cuverturi, perne, pilote sau alte textile, la fel de calitative. Livrarea este rapidă și gratuită, oriunde în țară. Descoperiți toate ofertele curente din pagina oficială. 

Contact:

finette.ro@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here