Jackpot Cards este un premiu extra pe care îl poți obține după oricare rotire efectuată cu bani reali la sloturile cunoscutei companii bulgare EGT, foarte apreciată de cei pasionați de jocuri de noroc online. Norocoșii care reușesc să declanșeze secvența specială Jackpot Cards EGT vor primi garantat unul dintre cele patru jackpot-uri: Treflă, Romb, Inimă Roșie sau Inimă Neagră.

În momentul în care funcția este activată, vei intra automat în cursa pentru una dintre plățile suplimentare cu valori diferite. Sumele pornesc de la zeci de lei și ajung până la sute de mii de lei sau chiar milioane, fiind diferite de la un cazino la altul.

Dacă te întrebi cum funcționează Jackpot Cards EGT, trebuie spus că mecanismul este extrem de simplu. Orice rotire efectuată cu bani reali la oricare din cele peste 100 de sloturi online EGT poate declanșa secvența specială Jackpot Cards. Întreaga acțiune se va desfășura pe un ecran cu 12 cărți întoarse cu fața în jos.

Astfel, utilizatorul va alege câte o carte pe rând până în momentul în care ajunge la trei de aceeași suită. El va primi suma aferentă simbolului cărții respective. Suma va fi alocată direct în balanță utilizatorului și nu există condiții de rulaj, deci poate retrage premiul în orice moment.

În cursa pentru aceste premii jackpot intră toți cei care mizează pe sloturile EGT, indiferent de miză. Totuși, se pare că șansele de a obține o plată suplimentară mai mare cresc pe măsură ce crește și miza.

Suma aferentă fiecărui Jackpot este stabilită în funcție de numărul de spin-uri efectuate în cazinoul respectiv. La fiecare spin pe sloturile EGT, o mică parte din suma mizată este direcționată către Jackpot Cards. Iar norocoșii vor avea posibilitatea să o obțină dacă activează Jackpot Cards.

Cele mai populare jocuri conectate la Jackpotul cu cărți de la EGT

Shining Crown – A fost lansat în urmă cu opt ani și este un joc simplu, așa cum sunt cele mai multe din categoria 77777/fructe. RTP-ul său este de 96.37%, iar câștigul maxim poate ajunge la 5.000x miza. Datorită funcției Gamble există și posibilitatea jucării premiilor mici și medii la dublaj. Printre simbolurile acestui joc se află diverse fructe, clopoței, coroane, dolari americani și stele. Desigur, nu lipsește nici cifra 7, atât de întâlnită în jocurile de casino.

Age of Troy – Un alt joc de succes lansat în 2014 de EGT, care se bucură de o popularitate mare și la opt ani distanță. Este bazat pe filmul Troia, cu Brad Pitt în rolul principal, și este un joc cu tematică istorică, astfel că printre simbolurile sale se află un templu specific Greciei Antice, o corabie, bănuți de aur, Paris și Elena. Jocul are un RTP de 94.6%, iar câștigul maxim ajunge la 1.000x miza.

5 Burning Hot – Este un adevărat „clasic” în domeniu, unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele din istorie. Are un RTP de 96.45%, iar câștigul maxim ajunge la 3.000x miza. Un joc clasic, în care simbolurile sunt fructele, clopoțelul, 7, dolarul și steluța.

Rise of Ra – Acest joc este inspirat din istoria Egiptului Antic, are un RTP de 95.97%, iar câștigul maxim este de-a dreptul impresionant: de până la 10.000 de ori miza. În plus, beneficiază și de rotiri suplimentare și de dublaj. Printre simbolurile sale se află scarabeul auriu, piramida și chipul zeilor. Este unul dintre cele mai de succes jocuri din ultimii ani, fiind lansat în 2014 de cei de la EGT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.