Căutările pensionarului dispărut din Coșbuc, continuă! Opt echipaje de pompieri răscolesc malurile Sălăuței și Someșului

90

Un pensionar de 66 de ani din localitatea Coşbuc este de negăsit, acesta fiind văzut ultima dată de către localnici sâmbătă seara. Oamenii presupun că bărbatul ar fi căzut în apele învolburate ale Sălăuței, de pe o punte.

 

Pompierii militari, voluntarii şi localnicii au efectuat căutări în aceste zile, însă nu l-au găsit pe bărbatul de 66 de ani. Singurul indiciu găsit a fost pălăria acestuia, văzută lângă puntea râului Sălăuţa şi se presupune că bărbatul a căzut în râul pe care probabil ar fi vrut să îl traverseze, pentru a putea ajunge spre casă. Anterior, se pare că bărbatul a participat la o înmormântare şi o nuntă, unde ar fi consumat băuturi alcoolice. Un factor care face căutarea mai anevoioasă este nivelul crescut al râului, în urma ploilor căzute în ultima perioadă.

„Căutările se efectuează pe raza localităților tranzitate de râurile Sălăuța și Someș. La misiunea de căutare participă șapte servicii voluntare și un echipaj de pompieri de la secția Năsăud”, anunţă reprezentanţii ISU BN.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here