Castelul de la Posmuş, scăpat de la pieire! Cel de la Comlod, în comă

138

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a semnat recent contractul pentru reabilitarea şi restaurarea Castelului Teleki din Posmuş, comuna Şieu, în valoare de 4 milioane de euro. Contractul a fost câştigat de asocierea Euras SRL Satu Mare – Utilitas SRL Cluj-Napoca, numele celor două firme fiind bine cunoscute în Bistrița-Năsăud.

 

La sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud a fost semnat, marţi, contractul de proiectare şi lucrări pentru reabilitarea şi restaurarea Castelului Teleki din localitatea bistriţeană Posmuş, monument istoric de valoare naţională. Contractul a fost câştigat de asocierea SC Euras SRL Satu Mare – SC Utilitas SRL Cluj-Napoca, asociere care a avut o ofertă în valoare de 18,5 milioane lei (circa 4 milioane euro).


Afla mai multe detalii cumparand editia tiparita a Gazetei de Bistriţa.

1 COMENTARIU

  1. Daaaaa…. te pomini ca a venit un smecher de prin Austria sau Ungaria sa-l revendice si a promis „ceva” … acolo… „cuiva” , daca va fi innoit si adus la o valoare apreciabila… nu in ruine … ca aldracului de facatura, numai „castelele ” reabilitate sunt si revendicate , pe cand trebuie sa plateasca amenda ca nu si le zugravesc… atunci nu trebuie nimanui …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here