Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au recuperat aproape 2.000 de lei, bani care reprezintă prejudiciul unei înșelăciuni comisă de un bărbat din Brașov, la o casă de schimb valutar din municipiul Bistrița.

În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de înșelăciune, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale au identificat, marți 19 septembrie, un bărbat de 61 de ani din Brașov, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că la data de 4 iulie 2019, în jurul orei 13.21, bărbatul s-ar fi prezentat la ghișeul unei case de schimb din municipiul Bistrița, unde i-a cerut casierei să-i schimbe suma de 2.500 de euro în lei. Cu ocazia numărării  banilor, i-ar fi înmânat acesteia de mai multe ori sume greșite, reușind astfel să o inducă în eroare cu privire la tranzacția efectuată„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Prejudiciul cauzat a fost de aproximativ 1.980 de lei, bani care au fost recuperați de polițiști și restituiți păgubitului.

Cercetările în acest dosar continuă de către polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here