Pâna la sfârșitul lunii aprilie, toate cele circa 120 de casete metalice comandate de Primăria Bistrița pentru a fi amplasate pe platformele de colectare a deșeurilor din oraș vor fi instalate si vor fi funcționale, potrivit viceprimarului Cristian Niculae.

Au sosit cele 168 de containere noi pe care le-am cerut Supercom-ului. În urmă cu puțin timp, cu ocazia controalelor efectuate pe platformele de colectare a deșeurilor din oraș, am cerut înlocuirea tuturor containerelor de deșeuri menajere defecte sau deteriorate. Mai mult decât atât, au fost instalate în ultimele zile și 30 din cele 116 casete metalice, în care vor fi încasetate containerele de deșeuri menajere din zonele de blocuri. Avem promisiuni că pâna la sfârșitul lunii aprilie, toate aceste casete vor fi instalate și vor fi funcționale”, a anunțat viceprimarul Cristian Niculae.

În ceea ce privește zonele de case, Cristian Niculae spune că aici au fost distribuite 6500 de pubele galbene din cele 8300 necesare în Bistrița pentru deșeuri din plastic și metal, iar restul vor fi distribuite în următoarele zile.

Aceste investiții sunt făcute pentru implementarea sistemului „Plătești pentru cât arunci”, un sistem ce va încuraja colectarea selectivă a deșeurilor și diminuarea cantităților de deșeuri menajere depozitate la groapa de gunoi.

1 COMENTARIU

  1. O SA VEDETI DVS CUM ” IUBITORII DE GUNOAIERI ” O SA LASE USILE DESCUIATE, CA ACESTIA SA POATA SCURMA PRIN CONTAINERE… SI SCOATE AFARA TOATE GUNOAIELE DE ACOLO … Este similar cu bocarea usilor de la casa scarilor, dar la care bab.orn.itzele din bloc, deschid usa la tot cersetorul si la tot nim.urugul … sa intre … de te trezesti ca efectiv intra in casa peste tine , desi tu sti ca usile trebuie incuiate . Si toti motiveaza ca asa lea-u gasit… descuiate .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here