Casa de pariuri s-a mutat la Poliţie

2917

Pensionarea oarecum neaşteptată a chestorului Marius Linul şi plecarea sa din fruntea IPJ BN au declanşat în rândul poliţiştilor bistriţeni un fel de întrecere în ghicirea numelui viitorului şef al instituţiei.

Se vehiculează diferite nume în legătură cu persoana care îi va lua locul chestorului Linul, toţi poliţiştii fac pronosticuri, încât ai impresia că sediul IPJ s-a transformat într-o agenţie de pariuri sportive.

Cele mai vehiculate nume până în prezent sunt cele ale adjuncţilor lui Linul – Jurcan şi Bogdan, băieţi buni, cu experienţă, numai că le lipseşte „vâna” de şef.

Se „pariază” şi pe aducerea în această funcţie a unui poliţist de la Mureş sau de la Cluj.

Alţii „joacă la bursă” pe numele lui Bodescu, de altfel un poliţist cu calităţi remarcabile, acum şef la „doi şi un sfert”, numai că el are o hibă: pokerul pe care îl duce în cârcă din cauza lui „Bin Laden” Mureşan.

Se mai vehiculează şi numele unor poliţişti mai tineri din cadrul IPJ BN, dar fără o proptea politică şansele lor sunt infime.

Dar fiindcă tot veni vorba de propteaua politică, unii nu prea se mai îndeasă să tragă sfori prin faţă şi pe la spate, şi chiar îşi rod unghiile din cauza asta, dar spaima de D(a)NA e prea mare.

 

ACESTA ESTE UN PAMFLET SI TREBUIE TRATAT CA ATARE

2 COMENTARII

 1. Te pomini ca s-au terminat ofitzerii cu o buna comportare, morala, experenta si superioara isntructie scolara … si totul se termina numai si numai in jurul unor anumiti acoliti ai sistemului …
  Ce… aveti impresia ca daca-s ( pusi ) „sefi de anume servicii” … fie ele de oricare… ” hai mai hai dintre cei mai ” ? Fiti domnilor oameni seriosi !
  Pentru aceste functii, NORMAL SI MORAL ar trebui sustinute examene de comtepenta profesionala , (morala si sociala), cu absolut orice oriter cu studii superioare si manageriale care se inscrie la examen, fara ingradire si indiferent de functia exercita in momentul examenului planificat… ca nu pot ocupa toti ofitzerii dintr-odata numai functiile cele mai suspuse… ca n-au cum, dar asta nu inseamna ca uni-s mai prosti ori mai destepti ca ceilalti ( scuzati expresia ) . Examenele de competenta profesionala sa fie sustinute in mod public, cu asistarea neingradita a mass-mediei , sa nu se poata face absolut nici o „manareala ” . Dar nu va nelinistiti dvs… pentru ca inca mai functioneaza „Calul… pe calul… pe calul… ” stiti dvs… care … si la sau pentru „ungere” … nimeni nu va va intreba si nici nu va va cere parerea , deoarece toate aceste functii de conducere, chiar nedeclarate, sunt eminamente politice si „examenele” vor fi exclusiv de fatzada . Asa-i in toata ” Lumea „… nu numai aici la noi . Sefii tuturor institutiilor publice, vor fi „numiti” dupa o prealabila si foarte serioasa discutie si analiza la nivel politic , cu partidele aflate „la butoane” – care imediat cu „schimbarea de la butoane”… vor fi „dati jos „… si tot asa ( calul… pe calul… pe calul… ) .
  De aceia toti care au „coasa in mana” … isi taie ei „brazdele de care au nevoie”… ca nu se stie . Dureros este ca la noi, UNII ( nu toti ce-i drept… e drept ) care cum ajung „la butoane”… nu trece mult si ( pe unii-i cum am zis… ) ii iau ori ” pol.itia, ori dr.acu ori DNA-ul „…
  Este greu sa fi ori sa-ti asumi prerogativele de „Saf ” in ziua de astazi …
  ” Totul este doar un pamflet… „

 2. Uitați-vă la Bogdan ăla la C. V. Oare cum a ajuns în poliție? Și direct șef. Cu asta s-a răspuns la toate. Tot un pamflet

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here