Care a fost prima reacție din PSD după decizia președintelui: ‘Nu Iohannis a revocat-o astăzi pe Laura Codruța Kovesi, ci sistemul’

136

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, luni, că „sistemul” a fost cel care a revocat-o din funcție pe șefa DNA pentru că ar fi pierdut „aproape tot” dacă Iohannis era suspendat din funcție și Călin Popescu Tăriceanu ajunge președinte interimar al României, informează evz.ro.

„Nu Iohannis a revocat-o azi pe Kovesi, ci ‘Sistemul’. ‘Sistemul’ a făcut niște calcule, cum am făcut și noi, despre suspendare. Nu a devenit brusc Iohannis iubitor de Constituție. `Sistemul` a făcut niște calcule că pierde aproape tot. Dacă vine Tăriceanu și ne dă pe toți afară prin decret? Nu mai bine sacrificăm noi un om? Și atunci au luat o decizie. Iohannis nu a avut bărbăția minimă să anunțe el decizia, așa cum ne înjura de la Cotroceni pe noi”, a declarat, luni, Codrin Ștefănescu.

1 COMENTARIU

  1. Exact. Domnul Johannis, efectiv a ales ” mutarea de sah ” care i-a fost cea mai favorabila , sa nu primeasca ” MAT ” si nicidecum ca a fost convins dumnealui ca „trebuie respctate dispozitiile CCR ” !
    Dupa cat se vede, efectiv ar trebui modificata forma de guvernamant sa nu mai fie o Republica semiprezidentiala cum este astazi aici la noi, ci Republica CCR-ista , deoarece oricum vad ca totul se pune in exdecutare doar cu ‘dispozitia ‘ sa exclusiva si celelalte autoritati sunt doar de fatzada .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here