Despre cum şi de la cine a primit sponsorizări ISU BN, aţi citit recent săptămâna aceasta în Gazeta de Bistriţa. Aşa cum noi am arătat, parte din sponsorizările cu pricina stau sub semnul întrebării, în condiţiile în care tu instituţie, prin angajaţii tăi, controlezi taman pe cei care îţi fac un pustiu de bine, mai mult sau mai puţin interesaţi. Conducerea Inspectoratului susţine că respectivele cadouri care au curs timp de 6 ani au fost acceptate în condiţiile impuse de lege. Dar cine să verifice asta?

Puteau să o facă, de exemplu, cei de la Protecţie Internă (DIPI), dar… cum să faci aşa ceva când şef a fost numitul Sidor Bodescu? Şi aşa cum se poate observa din fotografia ataşată, Sidor Bodescu a fost partener de chefuri cu şeful Florea de la ISU. Şi când şeful dă ordin, nimeni nu mişcă în front, chiar dacă informaţii au fost.

De altfel, fostul şef al DIPI a avut multe informaţii despre multitudinea de nereguli petrecute în instituţiile statului din Bistriţa-Năsăud, dar a „mişcat” doar după voinţa sa. În multe cazuri, având interese colaterale personale, Bodescu a ştiut să jongleze şi să joace la două capete foarte bine, fiindcă spera, după cum spun unele surse gureşe, să ajungă din nou la cârma IPJ. Nu a ajuns acolo, ci în pensie, iar cei pe care trebuia să îi scuture îşi văd mai departe de treabă. Adică nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase…

 

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

 

1 COMENTARIU

  1. Mai… MAIMARILOR , ati inteles ca in lumea asta ( „mafiota ” ) nimic nu este gratis ?!
    Va dati seama ca acest „smecher ” de Ghitza ( si nu numai el… ) totul si-a pus la „scuteala” a monitorizat, evidentiat si contabilizat si ultimul banutz dat … pentru ca a stiut el ca vine ” ziua scadentzei ” si atunci , daca „pica ” , macar sa ” pice cu ceilalti de gat ” … ! Dar stau si intreb… oare trebuie sa ajungi general, sa pricepi asta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here