Călin Popescu Tăriceanu a dat lovitura. Anunțul schimbă polii de putere în România

262Opoziția se află într-o situație dificilă. Punctul slab este identificat la PNL Prahova, acolo unde există o puternică hemoragie a partidului. Nume uriașe ale politicii de dreapta din România au schimbat tabăra.

Coaliția de guvernare se înzdrăvenește după o serie de parlamentari PSD care au trecut în PRO România, partidul condus de către fostul premier Victor Ponta. Este vorba de câteva noi achiziții ale ALDE, filiala Prahova.

ALDE Prahova a organizat, luni, o conferinţă de presă destinată prezentării liberalilor care au decis să li se alăture.

Unul dintre cele mai vocale nume ale PNL Prahova, dar care a ales să i se alăture lui Tăriceanu este doctorul Bogdan Nica, fost vicepreşedinte PNL Prahova, fost secretar general al Ministerului Sănătăţii şi preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Un alt nume greu care a ales să treacă la ALDE este doctorul Ion Luchian, fost preşedinte al PNL Prahova, fost senator şi deputat.

De asemenea, Dragoş Gunia, fost consilier judeţean şi deputat liberal a luat aceeași decizie precum colegii săi.

Hemoragia din PNL a continuat cu plecarea lui Daniel Puiu Neagu şi Aurelian Tudor, consilieri locali PNL în Consiliul Local Ploieşti, dar și cu Cristina Enache, fost consilier municipal din partea PNL Ploieşti.

Alți lideri ai PNL Prahova ce au ales să întărească rândurile ALDE sunt: Paulica Drăguşin, fost consilier municipal din partea PNL Ploieşti, Cristian Irimescu, om de afaceri, fost preşedinte PNL Ploieşti, Mihaela Toma, preşedinte a Organizaţiei Femeilor Liberale din Prahova, Dragoş Pârvan, om de afaceri, fost director AJOFM Prahova, Mihai Poenaru, avocat, Lucian Boitor, om de afaceri şi Cristian Sariu, om de afaceri, informează Realitatea.

Nu au existat probleme cu aderarea acestora la formațiunea politică a lui Tăriceanu, adeziunile acestora fiind validate, în unanimitate, în cadrul şedinţei lărgite a Biroului Politic Teritorial Prahova. Ședința a fost prezidată de către Graţiela Gavrilescu.

Sursa: evz.ro2 COMENTARII

  1. Pai este si normal. Numai un „pr.ost „sta intr-o barca ” sparta si care sta sa se scufunde „… !
    Cei din actuala opozitie, majoritar PNL-ista, acuma ca n-a mai vrut sa stea cu PSD-ul la „ciolanul cu fasole „… ( din fostul USL ) si a vazut ca nu mai incape nici macar la ” mirosul aburilor cand acestea fierb „… urla, zbiara, striga-n drum, se folosesc de toti cei care intr-o forma sau alta isi arata anumite menultumiri protestand ( pasnic ) … si spera in disperarea lor sa dea jos actualul guvern legitim ca sa ia ei puterea, dar fara sa le dea nimeni vre-un mandat in acest sens .
    Este bine ca totusi fac asta, ptr ca altfel cei de la guvernare si-ar lua-o-n cap si n-ar mai fi trasi de nimeni de maneca … ceea ce n-ar fi democratic, numai ca forma si metodele adoptate de opozitie, deja deranjeaza pe toata lumea si or sa ramana cu buzele umflate si tzuguiate rau de tot, cand la urmatoarele alegeri, in nici un caz, NU VOR IESI EI INVINGATORI .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here