Doi tineri din Corvinești s-au ales cu dosar penal, după ce au furat doi cai, în valoare de 10.000 lei, ai căror proprietar este din aceeași localitate. Păgubitul i-a anunțat pe polițiști, care i-au găsit omului caii tocmai în județul Cluj.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au fost sesizați duminică, 1 mai, de un bărbat din Corvinești, cu privire la faptul că două cabaline care îi aparțin au fost sustrase de la o stână din extravilanul localității.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii lechințeni au desfășurat activități complexe de documentare a faptei fiind sprijiniți de polițiștii Postului de Poliție Șieu Măgheruș, care, la data de 3 mai, au reușit identificarea primului cumpărător al cabalinelor, o persoană de pe raza localității Sărățel. Ulterior, pe raza județului Cluj, caii au fost identificați și recuperați de la o altă persoană.

În urma investigațiilor au fost identificate și persoanele bănuite de sustragerea cailor, respectiv doi tineri de 25 de ani din Corvinești.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here