Întrebarea este: Ce poți oferi în dar unei femei? De regulă nu este greu să alegi un cadou pentru o doamnă ținând cont că florile, ciocolata, bijuteriile și parfumurile sunt cele mai populare daruri care le plac femeilor, fiind apreciate de fiecare dată, în orice ocazie.

Alegerea unui cadou oarecum mai diferit, care să cucerească inima unei femei, poate fi o idee mai bună dacă vrei să impresionezi foarte mult acea femeie. Nu trebuie să ai un telent deosebit pentru a face un cadou fantezist unei femei. Iată câteva idei de astfel de cadouri în acest articol:

Cadouri de wellness pentru femei

Acestea sunt cadouri preferate de femei deoarece au efecte benefice asupra corpului și psihicului, sunt realizate în saloane SPA în care atmosfera este relaxantă și confortabilă. Cele mai populare cadouri wellness pentru femei sunt: un tratament SPA pentru frumusețe și relaxare, sauna, piscina, un masaj thailandez tradițional, un masaj cu ulei parfumat, un tratament de înfrumusețare (epilare definitivă, de remodelare corporală, de lifting facial și anti-îmbătrânire, sau de alt tip).

Un cadou interesant este o canapea gonflabilă care este ideală mai ales în sezonul cald, când lumea merge la piscină sau la mare în concediu. Acest cadou inedit este perfect pentru relaxare și este foarte apreciat în acest an.

Cadourile personalizate pentru femei

O cană de ceramică personalizată poate fi un cadou frumos pentru o femeie: soră, iubită, mamă, etc. Aceasta poate avea un desen deosebit sau un mesaj cu numele persoanei, cu un citat motivațional ori cu un text de tipul „Pentru cea mai dragă ființă din viața mea” sau „Pentru cea mai bună mamă”.

O doamnă va aprecia cu siguranță o bijuterie, de aceea poți alege un astfel de cadou care să fie personalizat cu o gravură frumoasă.

După cum vezi nu este chiar greu să faci un cadou unei femei. Dacă analizezi toate aceste idei de cadouri, poți vedea că nu ai nicio scuză să cumperi un cadou pentru femeile dragi din viața ta: prietenă, mamă, soră, bunică.

Alte cadouri care le pot binedispune pe femei sunt:

  • Pernă electrică pentru zona lombară, care ajută la rexalare, precum și la amelorarea durerilor;
  • Organizator special pentru umerașe, care să-i permită să-și mărească garderoba fără să fie nevoie să-și schimbe dulapul;
  • Oglindă cu leduri și lupă, care să favorizeze realizarea unui make-up cât mai spectaculos;
  • Pernă specială „Dormi oriunde” care să-i permită să ațipească în mașină, în pauza de masă la serviciu sau oriunde s-ar afla;
  • Papuci pufoși cu masaj, care au funcția de masaj și încăzlire, special concepuți pentru favorizarea relaxării după o zi obositoare.

Sunt și magazine online de produse electronice, cu gadget-uri din care poți alege darul potrivit pentru o femeie. Cele mai inedite gadget-uri care sunt potrivite să fie oferite în dar femeilor sunt: o boxă portabilă, o tabletă, un telefon, un smartwatch, o pereche de căști Wireless, o cameră foto, o cameră auto și altele.

Hainele personalizate sunt trendy, moderne și apreciate și de bărbați și de femei. Acestea pot fi de tipul tricourilor, maieurilor, hanoracelor. Pot fi oferite cadou tricouri cu mesaje de dragoste, aniversare, pentru burlaci sau burlăcițe, cu mesaje specifice unor ocazii și sărbători deosebite. Femeile apreciază îndeosebi tricourile fashion care sunt în topul preferințelor în acest an. Tricourile inscripționate sunt un cadou frumos pentru femei atunci când mesajul este fanny și aduce zâmbete când îl privești.

Aici găsești variante de cadou pentru femei pe IdeaPlaza.ro care le poți oferi în dar oricărei persoane. Sunt cadouri speciale: articole de îmbrăcăminte personalizate, tricouri cu imprimeuri deosebit de interesante, comice, cu citate celebre, articole personalizate pentru casă, produse de grădină, living, baie și bucătărie. Poți găsi și cadouri speciale pentru diferite ocazii, pentru Paște, Crăciun, Dragobete, 8 Martie și altele, dar și tot felul de cadouri haioase, utile și inovatoarea pentru femei.

Nu mai sta pe gânduri! Fă-i o surpriză plăcută femeii dragi din viața ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here