„Cadouri” de Crăciun, împărțite de polițiștii de la Rutieră

246

De Crăciun, polițiștii de la Rutieră au fost cu ochii pe conducătorii auto pentru a preveni excesul de viteză de pe drumurile județului, dar și să îi depisteze pe cei care au îndrăznit să conducă sub influența alcoolului. Drept urmare, 12 șoferi au rămas fără permise de conducere, în timp ce aproximativ alți 150 au fost amendați pentru încălcarea legislației  rutiere.

 

 

În județul Bistrița-Năsăud, în medie, peste 100 de polițiști de la ordine publică, rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigare a criminalităţii economice, acţiuni speciale şi investigaţii criminale sunt la datorie pentru siguranța bistrițenilor, transmite IPJ BN într-un comunicat.

În perioada 25-26 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au acţionat pe principalele artere de circulaţie, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, precum şi prin intensificarea activităţilor specifice, potrivit competenţelor, pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. Au fost folosite aparate radar în vederea prevenirii excesului de viteză.

Astfel, la nivel judeţean, au fost aplicate 150 de sancţiuni, în valoare totală de 34.815 lei, ca urmare a încălcării normelor legale privind circulaţia pe drumurile publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere pentru diverse nereguli.

Pentru a nu fi implicați în evenimente rutiere neplăcute, polițiștii vă recomandă să conduceţi prudent și să adoptaţi un comportament preventiv în traficul rutier.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here