Un român a murit în India iar cadavrul său stă de două luni la morgă fără ca nici măcar familia să fie anunțată. Situația incredibilă s-a produs după ce consulatul României a cerut efectuarea unor teste ADN pentru că diplomații nu sunt siguri asupra identității bărbatului. Românul a fost găsit mort în fața unui hotel din Mumbai, pe 9 mai, după ce căzuse de la etajul 11.

Românul care a murit în India se numea Mihai Bartha, în vârstă de 35 de ani, potrivit presei indiene. Omul a fost găsit într-o baltă de sânge în faţa unui hotel din Mumbai, pe 9 mai, după ce căzuse de la etajul 11. Bărbatul venise în oraş cu trei zile mai devreme, de la Goa, arată observator.tv. La Goa și-ar fi pierdut sau i-au fost furate bagajele și banii dar a primit un bilet gratuit de autobuz până în Mumbai. După trei zile a fost găsit mort în condiții suspecte.

Ancheta poliției nu a elucidat misterul morții sale dar a cerut consulatului român să-i contacteze familia din România, conform libertatea.ro.

Consulatul nu a dat niciun răspuns, aşa că poliţia a solicitat guvernului provincial să intervină. Abia după 75 de zile consulatul României a cerut probe ADN. Poliţia a prelevat probele şi aşteaptă confirmarea identităţii din partea consulatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here