sursă foto: salvamont bn

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 60 de ani a fost descoperit pe un câmp din localitatea Ardan, comuna Șieu. La fața locului au fost direcționate un echipaj B2 SAJ de la Punctul de Lucru Teaca, un echipaj Salvamont și un echipaj de Politie, însă medicii nu au reușit să facă altceva decât să constate decesul.

Echipajele ajunse la fața locului în urma unui apel la 112, au constatat că nu se mai impun manevre de resuscitare deoarece bărbatul prezenta deja pete cadaverice și rigiditate.

La locul solicitării echipajul B2 SAJ a găsit o persoana de sex masculin în vârstă de 60 ani, la care nu se mai impunea începerea manevrelor de resuscitare deoarece prezenta deja pete cadaverice și rigiditate. A fost constatat decesul la locul intervenției” a transmis Ciprian Păcurar din cadrul SAJ BN.

Zona în care a fost descoperit trupul neînsuflețit al bărbatului e o zonă greu accesibilă.

„Serviciul Public Județean Salvamont Bistrița Năsăud, intervine în localitatea Ardan, din comuna Șieu, pentru evacuarea unei persoane decedate, aflată într-o zonă greu accesibilă.”, informează Serviciul Public Judetean Salvamont Bistrita-Nasaud.

Citește și: Doar canalizarea pluvială de la Sala Polivalentă din Unirea costă 3 milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.