Un bărbat din Bistrița a fost rănit joi, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 17, în apropierea localității Viile Cristurului, și a fost transportat la spital. Autoturismul pe care îl conducea bistrițeanul a fost lovit de un autocar la volanul căruia se afla un vasluian, după care a fost proiectat în alt autoturism. 

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, din primele date, un autocar condus de un bărbat de 30 de ani din Vaslui, ce se deplasa pe direcția Bistrița către Beclean, în apropierea localității Viile Cristurului a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 de ani din Bistrița, care ulterior a fost proiectat într-un autoturism ce se deplasa în aceeași direcție, condus de o femeie de 43 de ani din Bichigiu.

În urma impactului, pe lângă pagubele materiale, șoferul de 40 de ani a fost rănit, necesitând transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii evenimentului rutier.


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here