La Budacu de Jos se va construi, din fonduri guvernamentale, un imobil pentru cabinete de medicină generală. Valoarea totală a investiţiei este de 1,343 milioane lei, din care finanţarea prin PNDL reprezintă 1,153 milioane lei.

„Sperăm cât de repede să finalizăm procedura de achiziţie publică. Suntem în evaluarea ofertelor depuse de antreprenori. Îmi doresc ca în perioada următoare să începem execuţia şi să nu întâmpinăm probleme cum sunt la proiectul de canalizare. Din păcate, din cauza contestaţiilor, am pierdut aproape un an. Aşteptăm şi acum un răspuns de la CNSC. Am avut şapte firme ofertante, iar cele clasate pe ultimele locuri au formulat contestaţii”, a declarat primarul Florin Sandu Simionca.

Cabinetele medicale vor fi construite în centrul localităţii Budacu de Jos, pe un teren din apropierea şcolii. Clădirea va avea un regim de înălţime P +M parţial, cu o suprafaţă construită de 218 mp şi o suprafaţă desfăşurată de 353 mp.

În prezent se lucrează la elaborarea proiectului tehnic pentru cabinete de medicină generală.

Chiar dacă etapa pentru proiectare este prevăzută pentru două luni, sperăm să încheiem cât de repede şi să ne apucăm de construcţie. Până vine iarna vrem să punem acoperişul pe acest imobil„, a mai precizat primarul Florin Sandu Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.