Pare că devine tot mai dificil să găsești jobul ideal pe o piață a muncii din ce în ce mai competitivă, însă cu beneficii și satisfacții minime. Totuși, soluții există – trebuie doar să ai curajul să faci alegeri îndrăznețe pentru un viitor de succes, fără restricții și sacrificii pe motiv că nu ai timp, bani sau energie. Optează pentru o carieră în domeniul videochat-ului, în cadrul Studio20!

Studio20 se numără printre primele companii de videochat din România, dar și printre cele mai de succes atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Compania s-a dezvoltat continuu în cei aproximativ 20 de ani de la înființare, ajungând la peste 20 de sedii deschise în țară (6 în București, plus câte unul în Brașov, Cluj Napoca, Constanța, Craiova, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Timișoara) și în străinătate (Cehia, Ungaria, Columbia, SUA). Iar cheia acestui succes este reprezentată de angajații studio-ului – în special de modelele de videochat!

Succesul companiei depinde de performanțele remarcabile ale modelelor de videochat. Cunoscând foarte bine acest lucru, Studio20 își propune să ofere cele mai bune condiții de muncă, de la un pachet salarial avantajos la numeroase bonusuri și flexibilitate. Află mai multe în continuare!

1. Câștigurile salariale vor depăși orice așteptări

Indiferent de nivelul de experiență, fiecare model nou va avea un venit minim garantat de 1000$ în primele 3 luni de angajare. La acesta se adaugă și un comision de bază de 50%, care poate aduce veniturile lunare la aproximativ 7500 RON. Este un câștig excelent, mai ales pentru persoanele care se află la început de drum pe piața muncii.

2. Bonusuri avantajoase lunare

La câștigul lunar se vor adăuga și diverse bonusuri de 5%: pentru primele 100 de ore active pe lună (inclusiv streaming mobil și apeluri video); pentru câștiguri de minim 15.000$ pe lună; pentru un comportament online exemplar; pentru colaborare pe termen lung. În plus, Studio20 va recompensa fidelitatea la împlinirea a 12 luni de la angajare, printr-un bonus suplimentar calculat pe baza performanței din lunile anterioare.

3. Ajutor financiar suplimentar

Pentru visuri mărețe, Studio20 oferă posibilitatea ca, după 3 luni de activitate, să accesezi un credit oferit direct de companie, fără dobândă și fără comisioane. În plus, scapi de grija plății ratelor, întrucât acestea vor fi reținute automat din venitul lunar.

4. Flexibilitatea mult dorită

Studio-ul de videochat îți va oferi posibilitatea de a-ți stabili propriul program de lucru. Astfel, poți alege să lucrezi în ture pe timpul zilei, seara sau noaptea. De asemenea, poți opta pentru lucrul de la unul din sediile Studio20 sau chiar de la tine acasă!

5. Posibilități de dezvoltare

Avantaj benefic în special pentru modelele nou angajate care nu au experiență – Studio20 va asigura o perioadă de training în primele săptămâni de muncă, oferind sfaturi utile din domeniu și îndrumări privind utilizarea site-urilor și a aparatelor tehnice și video. De asemenea, vei avea și prima ședință foto, unde consilierii de imagine vor oferi recomandări pentru a-ți îmbunătăți look-ul și comportamentul.

Cel mai important este, probabil, câștigul financiar, însă și restul beneficiilor unui job ca model de videochat vor contribui la un trai fără probleme și fără sacrificii privind fericirea și confortul tău. Indiferent de nivelul tău de experiență, nu trebuie să te limitezi la joburi slab plătite, care să te forțeze să îți impui restricții. Vino la Studio20 – află mai multe aici despre procesul de angajare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.