BRD renunță și la Bistrița-Năsăud la serviciile avocatei ”blat”, Mihaela Pașalega

1506

BRD Groupe Societe Generale SA a renunțat la serviciile prestigioasei avocat Mihaela Pașalega, după ce în repetate rânduri, în Gazeta de Cluj s-a scris despre ”competența” acesteia și despre legăturile amoroase cu fostul şef al BRD Cluj, Mihai Teodorescu.

Cel mai probabil, cei de la BRD s-au prins de blatul practicat de aceasta, mai ales că sediul casei sale de avocatură se află în clădirea PRIMAROM construită de un client BRD, care a dat o țeapă băncii respective, de câteva milioane de euro. Adevărul e ca nici Pașalega nu s-a străduit să-i ”recupereze” banii de la aceste, însă, cert este faptul că împreună cu Teodorescu deține câteva apartamente și spații comerciale în clădirea PRIMAROM.

mihaela-pasalega-renuntare-brd-contract

Nu i-au fost de folos nici blaturile de la magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca, nu au mai stat în calea BRD-ului de a se debarasa de ea.

În ciuda faptului că Teodorescu, soția acestuia și Pașalega formează un triunghi amoros bolnăvicios, nu puteam să nu ne întrebăm cine va plăti nota la consumațiile de pe terasele ascunse ale orașului, având în vedere că BRD s-a debarasat atât de capul ”familiei” cât și de avocățica amorezată.

 

Materialul din aceasta pagina a fost un pamflet și trebuie tratat ca atare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here