Tinerii social-democrați din județul Bistrița-Năsăud nu o vor pe Viorica Dăncilă în fruntea PSD, care, în opinia lor, nu reprezintă viitorul partidului. Indezirabili sunt și Codrin Ștefănescu, dar și deputatul Cătălin Rădulescu, supranumit deputatul Mitralieră, care „ar trebui să devină istorie”. „Am tăcut destul iar dacă vom tăcea și acum, vom fi complici la distrugerea celui mai mare partid din România!”, a scris pe contul său de Facebook președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan, susține că premierul Viorca Dăncilă nu este persoana potrivită pentru a conduce PSD.

PSD-ul viitorului nu poate fi condus de Viorica Dăncilă!

Cred că Domnia Sa trebuie să se concentreze pe problemele deloc puține ale Guvernului României! În schimb, Dna. Viorica Dăncilă nu reprezintă viitorul partidului din care eu, ca tânăr, fac și vreau să fac parte în continuare!„, a scris Bogdan Ivan pe contul său de socializare.

Potrivit acestuia, PSD trebuie condus de o persoană „cu capul pe umeri”, „nu de personaje gen Mitralieră”.

În urmă cu 10 ani m-am înscris în PSD, la puțin timp după ce am devenit major, pentru că aici am văzut o echipă de oameni capabili!

Am găsit în echipa PSD Bistrița-Năsăud oameni educați, vizionari și de caracter, dar uneori cu prea mult bun simț. Care în timp a ajuns să fie confundat cu altceva!

Un partid cu peste 500.000 de membri trebuie să fie condus și reprezentat de oameni pregătiți și cu “capul pe umeri”, nu de personaje gen “Mitralieră”. El și alții de teapa lui nu mai au ce căuta aici!„, subliniază Bogdan Ivan.

Președintele TSD Bistrița-Năsăud spune că tinerii din organizația sa nu vor să devină complici la dispariția PSD, cel mai mare partid din România.

Am tăcut destul iar dacă vom tăcea și acum, vom fi complici la distrugerea celui mai mare partid din România!

Pentru mine și pentru mulți dintre tinerii mei colegi, personaje ca și “Mitralieră” sau Codrin Ștefănescu ar trebui să devină istorie!

Nu dau neapărat nume, dar îmi doresc ca în 29 iunie, cel mai mare partid din România să ofere lideri autentici, vizionari și competenți!

Nu mi-a fost rușine niciodată că sunt coleg cu Eugen Teodorovici, Mihai Fifor, Daniel Suciu, Liviu Pleșoianu, Ioan Deneș sau Victor Negrescu! Cred că oameni ca și ei trebuie să reprezinte imaginea și viitorul social-democrației!

Etapa prompteriștilor din politica românească și din PSD trebuie încheiată! Făcând asta, PSD va putea deveni primul partid cu adevărat modern și orientat spre viitor!

Oamenii și-au pus prea multă încredere în noi ca să îi dezamăgim. În 29 iunie avem o șansă istorică de a reforma PSD-ul și implicit clasa politică!

Votul e cea mai bună armă de a schimba! Ne vedem la congres!„, conchide Bogdan Ivan.

2 COMENTARII

 1. Tinere , sti cand te cred ? Daca pui si de un MITING in fata Prefecturii . Abia astept sa fiu invitat de tine sa scandam in gura mare DEMISIA !!!Dupa care ne facem si niste poze si le trimitem la toate agentiile de stiri si la toate televiziunile. IOLVON ?

 2. Domnul Ivan, militati pentru impartirea PSD-ului pe regiuni istorice:
  – PSD de Transilvania ( sau pe regiuni ale acesteia ) ;
  -PSD de Moldova ;
  – PSD de Banat ;
  -PSD de Oltenia si Muntenia ;
  -PSD de Bucuresti ;
  -PSD de Dobrogea …
  Nu uitati ca oamenii nu voteaza cu ” x ” membrii de partid … ci voteaza cu o formatiune politica , ca ideologie nicidecum dupa cati membri exista in acea organizatie… si atunci… TOATE REZULTATELE ELECTORALE, PROPORTIONAL , ADUNATE DE LA TOATE ACESTE FORMATIUNI POLITICE , VOR AVEA UN SCOR MULT MAI RIDICAT DECAT ASA CUM ESTE ASTAZI ORGANIZAT ACEST PARTID SI CARE MUSAI SA AIBA STAFFUL DIN OLTENIA … ori Bucuresti .
  Nu uitati ca OMUL CONTEAZA in primul rand si abia apoi partidul din care face aceasta parte si chiar daca si-n Transilvania exista idei de stanga, ele vor avea un altfel de conducator si care va putea negocia altfel la nivel national decat ceea ce impun cei din Oltenia sau Bucuresti ( de exemplu ) .
  Astfel , nu veti mai avea surpriza de a fi condusi de o ” cuconeta ” gen Viroica Dancila sau alti „smecheri” si ” baroni ” din Sud ori din Bucursti .
  PSD de Transilvania, de ce n-ar putea fi condus de ” RUSU DE CLUJ ” … ala care le-a spus celor din diaspora sa nu plece ca-si ” lasa nevestele c…e acasa si copiii golani pe strada ” ( si vai cata dreptate are ) … si cand se reintorc vor avea suprize ” fara iesire ” … placuta , lacomind la cativa euroi castigati cu sacrificiul aciuarii pe sub toate podurile si viaductle din aceasta Europa sau America .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here