Deputatul PSD Bogdan Ivan susține că actualul Guvern, prin măsurile pe care le adoptă, pune România în coada clasamentului european din punct de vedere al calității vieții.

Social democratul afirmă că ”liberalii n-au scăzut salariile oficial, dar au stopat creșterea valorică a prestațiilor sociale”. În opinia acestuia, cei care vor avea de suferit sunt cei mai săraci dintre români.

”Aceștia nu contează pentru Alianța PNL și USR PLUS! Asta e promisiunea taxe zero pentru salariul minim pe care o promova USR în campanie?”, se mai întreabă Ivan.

Potrivit deputatului, Bulgaria crește salariul cu 6,6%, Ungaria cu 9%, Letonia cu 16% și Polonia cu 8%, însă, despre România nu se poate spune același lucru. ”Guvernul României ne face codașii Europei la calitatea vieții, din nou! Încet, încet, Dreapta își arată adevărata față!”, spune Ivan.

Reamintim că premierul Florin Cîţu a declarat că salariul minim va creşte anul viitor puţin peste rata inflaţiei, cu 3,1%, menţionând că a găsit astfel o formulă de compromis pentru toată lumea.

Guvernul României se reuneşte miercuri în şedinţă şi urmează să adopte ordonanţa de urgenţă cu privire la măsurile pentru bugetul pe 2021. Printre aceste măsuri se numără și ajutoare de stat pentru HoReCa, acordarea de vouchere de vacanţă, ajutoare prin IMM Invest, prelungirea măsurilor active până în 30 iunie 2021.

1 COMENTARIU

  1. D-apoi… ptr noi au votat si ne-au hotarat aceasta soarta toti diaspo-virusatii pe care-i avem telelei rin ” lume ” , ” ca-s romani si hau drepturi mancatz.as ” . O prcarie nationala… ca cineva plecat din tzara haihui si aiurea… sa voteze ptr mine, cel care am ramas aici, acasa… si care trebuie sa suport toata politica guvernantilor, masurile coercitive exercitate de fortele de ordine publica, sa suport salariile , taxele, impozitele aferente… in raport cu astia care voteaza ei ptr mine, ptr tine si ptr noi toti, rupti de realitatile din tzara si pe care-i doar fix in g**aza de noi …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here