Bravo PNL și altor mari “liberali” bistrițeni ce nu își mai încap în cămașă de bucurie că vor lua guvernarea!

Una dintre primele măsuri din programul de guvernare al PNL prevede închiderea a zeci de spitale, printre care și cel din Beclean, Turda, Gherla, Gura Humorului, etc. dar și a Preventoriului de la Ilișua!

Pentru Iohannis și colegii lui de dreapta asta înseamnă “o Românie normală”: închiderea spitalelor, oprirea programelor de investiții publice și a programelor de finanțare destinate tinerilor (Ex. Start-Up Nation)!

Bravo PNL. Dacă ajungeți din nou la guvernare o să aduceți din nou România într-o epocă mai sinistră decât cea a lui Băsescu!

Bogdan Ivan, președintele TSD Bistrița-Năsăud

(PUBLICITATE ELECTORALĂ)

1 COMENTARIU

  1. No ase ! Amu… ” oleeeee…. oleeee…. Ceausescu nu mai eeee… ” !
    Au reusit ca domnii din opozitie sa ajunga si ei ” la putere ” prin ” lovutira de guvern ” … ca altfel n-au avut nici o sansa de la populatia asta pe care o s-o batjocoreasca fel si chip ! Oleeeee…. Oleeee !
    Votatii oameni buni… si votati-l si pe cel care-si doreste ” Guvernul Mariei Sale ” … si care ” plesnesc din calcaie, cu bratzul intins oblic… strigand … ” la boioneta ” … ! Stiti Dvs foarte bine la cine ma refer … ca doara ati auzit si ati vazut la TV… cand a fost ” inscaunat ” …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here