Bistriţenii se pot programa online pentru paşapoarte! Vezi de când şi în ce zile

189

Începând cu data de 28 august 2017, preluarea cererilor pentru pașapoarte se poate face exclusiv în baza programărilor online, la adresa www.prefecturabn.ro – secțiunea programare online pașapoarte, informează Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud într-un comunicat.

 

Potrivit sursei citate, programarea electronică se poate efectua în zilele de luni, marţi, miercuri, vineri între orele 8.30-16.30 şi joi între orele 8.30-18.30.

Menţionăm că data pentru programare trebuie să fie în limita a 60 de zile calendaristice din momentul contactării serviciului. După efectuarea rezervării aplicaţia nu va mai permite o altă rezervare decât după expirarea acesteia„, se mai precizează în comunicat.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari ! Asta trebuia facut de cand e lumea, dar nu numai la pasapoarte ci peste tot unde exista servicii publice, ca efectiv nu mai incapi la ghiseie de „lacustarii” care vin din „Hevuropa” toti deodata si tabarasc peste ghiseie ca „ulii pe gaina „… de efectiv paralizeaza intreaga activitate . Statul nu poate angaja functionari platiti doar sezonier, cand se gandeste un oarecare ” lacusta ” sa vina in tzara ca are el… o „dorintza” . N-au decat sa-si angajeze mandatari stabiliti prin notariatele publice, sa-i reprezinte daca vor anumite servicii in lipsa lor si ei sunt plecati aiurea-n „luea” asta…
    Dar, stau si ma intreb, de ce statul nu poate elibera carti de identitate si copiilor de pana la varsta de 14 ani, daca tot se poate circula doar cu buletinul prin aceasta „Hevuropa” ? Prea am impresia ca vor pasapoarte foarte multi, asa… acolo… daor sa fie … desi nu este nevoie.
    Sa existe un ghiseu si de urgente, dar sa aiba preturile de 20 -30 de ori mai ridicate decat cele de servicii publice … „normale ” , sa se gandeasca bine daca vor asa ceva …
    DA…. CEL MAI CORECT ESTE SA AIBA FIECARE PROGRAMARE ONLINE si cand merge acolo, sa nu stea la cozi interminabile, unde unii deja si-au facut o „afacere” cu „bilete de stat la coada ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here