Această știre are ca scop cinstirea personalului de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Astfel că, propunem noi să vizionați următorul clip, ce îi are ca protagoniști pe ”eroii” județului, sau cel puțin o parte dintre aceștia.

Spre deosebire de cazurile de corupție, trafic de influență, luare-dare de mită din rândul polițiștilor bistrițeni, cei de la ISU sunt oamenii în uniforma roșie, din spatele sirenei, ce deseori se luptă cu timpul pentru a salva viețile oamenilor.

 

 

„În lupta pentru viaţă, fiecare secundă contează! Pregătirea continuă a efectivelor pentru situaţiile de urgenţă este unul dintre cele mai importante obiective ale salvatorilor bistriţeni. Exerciţiul a fost conceput pe două scenarii, salvarea persoanelor surprinse de un incendiu puternic izbucnit la un complex turistic, respectiv salvarea persoanelor de pe apă.

Pentru că situaţiile de urgenţă de amploare sunt gestionate doar în echipă, pe lângă salvatorii din cadrul ‪#‎ISUBistriţa‬, am beneficiat de sprijinul colegilor din Serviciul de Ambulanta Judetean Bistrita-Nasaud , I.P.J. Bistriţa – Năsăud, Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa Bîrgăului şi Prundu Bîrgăului, ISU MUREŞ cu un echipaj de scafandri, ISU Maramures cu punctul mobil de comandă şi control şi, nu în ultimul rând, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa – Bîrgăului.Mulţumirile noastre se îndreaptă spre echipa Around The World Media, pentru modul profesionist în care a surprins cele mai importante aspecte ale exerciţiului” se arată  în explicațiile la video-ul postat de cei de la ISU pe pagina lor de socializare.

Încă odată, aceștia merită respectul cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.