Cătălin Costoiu se simte bine în continuare, în ciuda polițiștilor ultra „deranjați și panicați” să-l găsească. După ce a poposit prin Spania, acum se bucură de zăpadă:

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

La fel cum justiția din România stă, și infractorii stau liniștiți, la soare, la mare.

Mai mult, glumițele se țin lanț și-n comentarii: după ce a postat o poză în zăpadă în care i se vedeau urmele din spate, un membru al familiei i-a atras atenția:

Cine e Cătălin Costoiu

Costoiu Constantin Cătălin este figura cazului tulburător care, dincolo de felul în care infractorii le râd în nas polițiștilor, demonstrează că, în același timp, și Poliția Română își bate joc de cetățenii pe care ar trebui să îi protejeze și să le facă dreptate.

Născut la data de 04.06.1985, bărbatul este dat în urmărire, având un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, mai exact 6 ani. 6 ani pentru că și-a bătut joc de o fată de doar 15 ani, a drogat-o și a obligat-o să se prostitueze, după care a vândut-o pentru un pitbull și suma de 2000 de lei.

Astfel, pentru aceste fapte, pe 20 noiembrie 2019 Curtea de Apel Cluj, a găsit de cuviință să îi acorde cu modestie 6 ani pentru trafic de minori. În schimb, traficantul de carne vie e bine mersi prin străinătate și nu are niciun gând să-și săvârșească pedeapsa – sau, mai bine zis, polițiștii n-au niciun gând să-l prindă.

De-a lungul timpului, acesta a postat diverse mesaje pe Facebook prin care și-a bătut flagrant joc de Poliția Română, făcând haz de necaz: oamenii legii nici măcar nu sunt în stare să îl prindă. Situația este cu atât mai gravă cu cât bărbatul își postează constant călătoriile pe Facebook și locurile în care se află: oricine l-ar putea găsi.

Costoiu a postat chiar și o memă ironică adresată în mod direct organelor de poliție:

De asemenea, bărbatul postează poze din toate vacanțele sale, neuitând să dea check-in locului în care se află. La un moment dat, a postat chiar și o melodie de-ale lui Dani Mocanu, mândru că a reușit să „învingă” justiția din România, având la status că se simte „liber”:

„Am învins statul român/ La fel vă înving şi pe voi/ C-aţi ridicat colţii la mine/ Când eu v-am scos din noroi.”


În prezent, se află pe lista persoanelor urmărite (doar pe hârtie, fiindcă, propriu-zis, niciun polițist nu s-a sinchisit să se deplaseze până la adresa sa, pe care a lăsat-o completă în dosar, sau până în locurile pe care le afișează mură-n gură pe rețelele de socializare), după ce a distrus viața unei minore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here