Bistrițeanca Geea Balazsy Titieni a fost numită pe funcția de secretar general adjunct la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării. Aceasta a primit funcția prin detașare, pe o perioadă limitată de 6 luni de zile.
Finalul de an 2022 i-a adus bistrițencei Geea Balazsy Titieni un post de secretar general adjunct. Aceasta va activa în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Decizia a fost luată în 28 decembrie 2022, și a fost publicată în Monitorul oficial în 30 decemebrie 2022.

Conform documentului, bistrițeanca a fost detașată pe post pe o perioadă limitată.

”Având în vedere propunerea Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării formulată prin Adresa nr. 4.334 din 23.12.2022, înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/36.379/MN din 23.12.2022, precum și Adresa Agenției Naționale a Funcționarilor Publici nr. 54.678/2022 (…) privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare,prim-ministrul emite prezenta decizie.

Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, doamna Geea-Rossana Balazsy-Titieni, consilier, grad profesional principal, în cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Bistrița-Năsăud, exercită, cu caracter temporar, prin detașare, funcția publică vacantă din categoria înalților funcționari publici de secretar general adjunct al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării pentru o perioadă de 6 luni” se arată în decizie.

Geea Balazsy Titieni a mai ocupat timp 5 ani (2017 – 2022) funcția de secretar general al Institutului Național de Administrație (INA).

De asemenea, a fost vicepreședinte al PDL Bistrița-Năsăud , purtător de cuvânt al Consiliului Județean BN în perioada 2008-2012 și a condus Mișcarea Populară în Bistrița-Năsăud.

Sebastian Burduja este ministrul în cadrul Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Prezent la Bistrița, acesta a reamintit că Autoritatea pentru Digitalizarea României este condusă de bistrițeanul Dragoș Vlad. Acesta a fost numit după ce Sabin Sărmaș, fiul șefului Păstrăvăriei Fiad, a părăsit Autoritatea pentru Digitalizarea României, pe care a condus-o în jur de un an, scrie Bistrițeanul.ro.

Citește și: O tânără drogată și dezbrăcată se plimba pe stradă cu mâinile pline de sânge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.