Bistrițeancă anchetată pentru infracțiuni de natură economică! Polițiștii au confiscat bunuri de circa 50.000 de euro

992

Locuința unei bistrițence a fost percheziționată de polițiști după ce aceștia au avut indicii că aceasta comercializează produse contrafăcute. Oamenii legii o acuză pe femeie de evaziune fiscală, spălarea banilor și punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. 

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 50.000 euro.

 

„În perioada 27 – 28 iunie a.c., în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Criminalistic, au pus în aplicare un mandat de percheziție la locuința unei femei, de 53 ani, din Bistrița”, anunță IPJ BN.

Femeia în cauză este cercetată pentru comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală, spălarea banilor și punerea în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Potrivit sursei citate, în cadrul percheziției, au fost identificate mai multe înscrisuri, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Totodată, au fost indisponibilizate bunuri (articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, parfumuri, produse cosmetice și diferite accesorii), în valoare de aproximativ 50 000 euro.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here