Un bărbat din Bistrița a fost amendat drastic, după ce a efectuat o sesizare falsă prin 112, cu privire la un jaf armat care ar fi avut loc în apropierea unui supermarket din municipiu. Bistrițeanul a fost identificat rapid de jandarmi și dat pe mâna polițiștilor.

Miercuri după-amiaza, polițiștii au intervenit prompt, ca urmare a unui apel efectuat prin 112, prin care un cetățean sesiza faptul că, în apropierea unui supermarket din Bistrița a avut loc un jaf armat, după care a închis.

La fața locului au ajuns în scurt timp mai mulți polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița care au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Ordine Publică l-au identificat pe apelant, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița.

Acesta a fost depistat rapid de o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției, unde a fost sancționat contravențional pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here