Bistriţean reţinut de poliţişti! Vezi ce a făcut

385

Un bărbat din cartierul bistriţean Viişoara a fost reţinut de poliţişti din cauză că acesta nu a respectat un ordin de restricţie emis de instanţa Judecătoriei Bistriţa, la finele anului trecut. Pe numele bărbatului, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea hotărârii judecătorești.

 

Potrivit unui comunicat al IPJ BN, polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești, față de un bărbat, de 40 de ani, din Viișoara. Acesta este bănuit că ar fi luat legătura telefonic și s-ar fi întâlnit cu persoana care a solicitat ordinul de protecție, în cursul lunii ianuarie a.c.

Ordinul a fost emis la data de 8 decembrie 2017, de către Judecătoria Bistrița, ca urmare a unor neînțelegeri pe care le-ar fi avut cu bărbatul de 40 de ani.

La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus măsura reținerii față de bărbatul în cauză care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătorești.

1 COMENTARIU

  1. Sa fim noi seriosi cati din astia-i doare fix ” invers ” de ele hotarari de judecata ” … ca neavand acele „bratzari” de monitorizare… cine dr.acu are vreme sa umble toata ziua dupa ei, sa vada daca se conformeaza ori ba… Nu vedeti ca sunt Posturi Comunale de Politie unde nu mai lucreaza nimeni si merg din cand in cand cei de la Posturile din comunele invecinate … sau cate un echipaj in trecere de la „judetz”… ? Azi, maine, asa cum ii tot „ocaraste ” toata lumea pe politzai si jandarmi, om ramane si fara de ei, ca intr-adevar, mult mai bine se castiga la „capsuni”… sau la alte treburi prin Spania, Frantza , Belgia, sau Irlanda … la flori, la padure, la cosit, la oi… egal… unde … dar acolo castiga mult mai bine si nici nu mai sunt de toata „ocara” de catre toata lumea , nici nu le mai da nimeni in cap si nici nu le mai „taie tzig.anii mainile ” cu sabiile… sa le fie frica sa scoata pistoalele din „toc”… sa nu sara „procororii” pe ei ca ulii pe gaina … !
    Stiti cum suntem noi ? Exact ca tzaranii de la sate, care ar dori sa aiba in „batatura” un caine MARE… MAREEE… care sa fie RAU ca un LEU … dar care sa manance cat un soarece , ori sa fie mic… mic… mititel… cat un soarece … dar care sa RAGA SI SA LATRE ORI SA MUSTE CA UN TIGRU … si daca s-ar putea sa „pasca iarba ” … !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here