Bistrițean, oprit de polițiștii de frontieră de la Petea! Se afla la volanul unui BMW furat din Spania

765

Un bistrițean a fost depistat, marți, de polițiștii de frontieră de la Vama Petea, la volanului unui autoturism care figura în evidențe ca fiind furat din Spania. Oamenii legii au deschis un dosar pe numele bărbatului, care este bănuit de tăinuire.

 

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea au depistat la intrarea în țară un autoturism marca BMW 320D ce figurează ca fiind furat din Spania.

Marți, 07 august a.c., în jurul orei 11.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în România Emilian B., în vârstă de 32 de ani, din județul Bistrița Năsăud. Acesta conducea un autoturism marca BMW 320 D, înmatriculat în Spania„, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Cu ocazia controlului pentru intrarea în țară, polițiștii de frontieră au constatat că mașina este semnalată ca “bun căutat pentru confiscare”,  fiind declarată furată de autoritățile din Spania, în cursul acestui an.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 64.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului PF Petea până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here